Wie zijn wij?


Beeforce is een netwerk van professionals die werken aan de kwaliteit van het onderwijs en de organisatie van instellingen in de hele onderwijskolom in Nederland.

Spil in dit netwerk is Jacob de Boer. Na een carrière van bijna 20 jaar, waarin hij werkte voor o.a. KPMG Consulting, Philips Medical Systems, richtte hij in 2014 Beeforce op.

Binnen KPMG was hij meerdere jaren lid van het MT Public Sector en verantwoordelijk voor de advieswerkzaamheden van KPMG in het Segment Onderwijs.

Wij staan voor het leveren van kwaliteit tegen een scherpere prijs door zeer ervaren adviseurs met kennis van onderwijs en organiseren. Geen junior adviseurs die alles nog moet leren op uw kosten. We steken de handen uit de mouwen. We leveren geen mensen die langs de zijlijn staan en zeggen hoe het moet. We werken zelf mee en zijn niet bang voor resultaatafspraken. Zo weet u wat u krijgt en wat het oplevert.


Door gebruik te maken van netwerken van adviseurs met diverse achtergronden is het eenvoudig die kennis en kunde in te zetten voor u als opdrachtgever die nodig is, met behoud van flexibiliteit.

Deze manier van werken houdt niet alleen u scherp en fris, maar ook onszelf. Wij zorgen zo voor permanente kruisbestuiving van kennis over de actualiteit in het onderwijs in Nederland.